2015 yılında kurularak 110 m² özveri ile Demir Çelik Sektörüne giriş yapmıştır.
Firmamız bugün 3000 m² kapalı alanda hizmet vermektedir.
Sandviç panel, yapıları dış etkenlerden koruyan, güçlü bir duruş için en pratik ve ekonomik çözüm sunan sistemdir.
Sandviç paneller; modern, hafif ve dayanıklı yapı elemanları olarak, binaların çatı ve cephelerini kaplamak, yalıtımlı iç bölmeler veya soğuk depolar elde etmek için kullanılır. Yapınızın dört bir yanında ve çatısında yer alarak sizi dış etkenlere karşı koruyan sandviç paneller; iki ince yüksek yoğunluklu metal yüzey arasına, kalın ve düşük yoğunluklu yalıtım malzemesi doldurularak üretilir. Kendi düşük ağırlığına karşın yüksek yük taşıma kapasitesine sahip bu yapı elemanları, montaja hazır olarak üretilir.
Yapınız için hangi sandviç panelin uygun olduğuna; yapınızın ısı, nem, ses yalıtımı ve yangına dayanım ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak seçimi yapılır.
Yapıların ihtiyacına göre farklı yalıtım malzemeleri seçmek gerekir. PUR, PIR, Mineral Yün ve EPS olmak üzere tüm yalıtım tiplerinde sandviç panel üretimi yapılır.
Her Yapıya Uygun Sandviç Paneller
Fabrikalardan stadyumlara, alışveriş merkezlerinden yüzme havuzlarına pek çok yapı için kullanılan sandviç panelleri; çatı paneli, cephe paneli, akustik paneller ve soğuk depo panelleri olarak ayırabiliriz.
Çatı ve cephe panelleri, PUR ve PIR Yalıtımlı, Mineral Yün Yalıtımlı ve EPS yalıtımlı olarak 5 farklı yalıtım dolgusuyla üretilir.
Soğuk depo panellerinde ise sadece PUR ve PIR yalıtım dolguları kullanılarak ısı yalıtımı sağlanır.
Akustik panellerde; mineral yün yalıtım dolgusuyla ses ve ısı yalıtımı sağlanır.
Sandviç Panelin Kullanım Alanları :
- Endüstriyel Tesisler
- Ticari Yapılar
- Soğuk Depolar
- Sosyal Yapılar
- Enerji Santralleri
- Tarım ve Hayvancılık Yapıları
Sandviç Panellerin İç ve Dış Yüzey Özellikleri :
- Sandviç panellerin iç ve dış yüzey özelliklerinin, uygulama yapılacak yapının çevre şartlarına göre belirlenmesi oldukça önemlidir.
- Sandviç panelin dış yüzeyi, sıcaklık değişimlerine, UV ışınlarına, kimyasal ve fiziksel dış etkilere karşı dayanıklı olmalıdır.
- İç yüzeyi ise, yapının iç ortamından kaynaklanabilecek yoğuşma ve kimyasal gazlara karşı dayanıklı olmalıdır.